Uitvaart in Noord Holland

 

 

OfferteOverlijden melden

Uitvaart in regio Noord Holland

Een mooie locatie in Haarlem is uitvaartcentrum en crematorium De Sterrenheuvel waar wij graag komen. Het is een prachtige locatie met een warme uitstraling waar uw dierbare kan blijven vanaf het overlijden tot en met de dag van de uitvaart. In de prachtige aula, die uitkijkt op het weiland, wordt de overledene in het midden van de aula geplaatst, zodat de familie om hun dierbare heen kan zitten.

In Heerhugowaard is Uitvaartcentrum en crematorium Waerdselanden gevestigd, gelegen op een mooie plek in Heerhugowaard met veel groen. Dankzij de open, lichte en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare. 

Uitvaartcentrum en Crematorium Alkmaar beschikt over twee ceremonieruimtes die voorzien zijn van moderne techniek voor muziek en beeld. Kenmerkend voor deze ruimtes zijn de hoge plafonds, de ruimtelijke en lichte uitstraling en het weidse uitzicht over het polderlandschap van Egmond. In de verte zijn de duinen van Egmond zelfs zichtbaar. 

Uiteraard mag niet ontbreken: het uitvaartcentrum en crematorium Westerveld, gelegen op de mooiste begraafplaats in Driehuis. Met de bekende Marius Poelzaal en de Dudokaula heeft BC Westerveld twee prachtige aula’s tot beschikking om de crematieplechtigheid te houden.

Een bijzondere locatie om een uitvaart te organiseren in omgeving Heiloo, is de Cultuurkoepel Heiloo Een werkelijk prachtige plek. Je bent even stil als je voor de eerste keer de Cultuurkoepel betreedt, onder de indruk van zijn ingetogen maar imposante schoonheid. De vele hoge glas-in-lood-ramen betoveren je door de schitterende lichtinval. De zaal is uitermate geschikt voor een unieke persoonlijke uitvaartceremonie. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OfferteContact