Catering

We willen u graag ondersteunen bij het organiseren van een afscheid dat recht doet aan de persoonlijkheid van uw dierbare. Daarom willen we ervoor zorgen dat het afscheid een passende weerspiegeling is van deze kenmerken.

Op onze uitvaartlocatie bieden we flexibiliteit en mogelijkheden om een bijeenkomst te organiseren waarbij gasten elkaar kunnen steunen en herinneringen kunnen delen. We begrijpen dat consumpties bij de condoleance hier een belangrijk onderdeel van kunnen zijn en willen u laten weten dat we openstaan voor variatie en diversiteit.  We begrijpen dat het aanbieden van consumpties een belangrijk onderdeel is om deze sfeer te faciliteren. 

We begrijpen dat deze periode emotioneel en uitdagend is, en we staan klaar om u te ondersteunen bij het maken van keuzes die het beste passen bij de persoonlijkheid van uw dierbare en de huidige tijd.  

Of u nu de voorkeur geeft aan traditionele koffie en cake, een selectie van hartige en zoete hapjes, of een uitgebreid buffet,  We streven ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren waarin u en uw gasten zich gekoesterd voelen.

Als u vragen heeft over de mogelijkheden voor catering op de uitvaartlocatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te begeleiden en te helpen bij het organiseren van een afscheid dat recht doet aan de wensen en voorkeuren van uw dierbare en uw familie.

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.