MULTI
Uitvaartverzorging
(06) 4420 6020
24/7 bereikbaar
Overlijden melden
MULTI Uitvaartverzorging

Onze professionele partners

Funeral Assist is een belangrijke en waardevolle partner waar wij graag mee samenwerken omdat zij ons ondersteunen in het verzorgen van praktische zaken zoals het overbrengen van de overledene van de overlijdenslocatie naar de opbaar locatie. Ook zijn zij de partner voor het verzorgen en kleden van de overledene. Het zorgteam van Funeral Assist is vaak als eerste op de locatie om de overledene te verzorgen en aan te kleden. Het werk van het team dat de overledene verzorgt, is van groot belang voor de familie van de overledene. Het verzorgen van de overledene kan namelijk bijdragen aan het afscheid nemen en rouwproces van de nabestaanden.

Het zorgteam is verantwoordelijk voor het respectvol en waardig verzorgen van de overledene. Dit kan variëren van het wassen en aankleden van de overledene tot het opbaren van de overledene. Het zorgteam heeft hierbij oog voor de wensen en behoeften van de overledene en diens nabestaanden.

Voor de familie kan het zien van hun goed verzorgde dierbare bijdragen aan het gevoel van rust en vrede, en kan het helpen bij het afscheid nemen en verwerken van het verdriet. Het zorgteam kan daarmee een belangrijke rol spelen in het bieden van troost en steun aan de nabestaanden vlak na het overlijden van hun dierbare.

Het is daarom belangrijk dat het zorgteam professioneel en empathisch te werk gaat, en hierbij aandacht heeft voor de emotionele impact van hun werk op de nabestaanden. Door een goede samenwerking tussen zorgteam en de nabestaanden kan er een waardig en persoonlijk afscheid worden gerealiseerd.

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.