Kinderuitvaart

Afbeelding Kinderuitvaart - Multi Uitvaartverzorging

Als ouder of naaste van een overleden kind, kunt u zich geen groter verdriet voorstellen dan het moeten regelen van een kinderuitvaart. Het is een situatie waarvan niemand wil dat hij ooit zal gebeuren. We begrijpen dat dit een zeer zware en emotionele tijd voor u is, en we willen u helpen om een afscheid te creëren dat de mooie herinneringen aan uw kind levend houdt.

Wij zijn een uitvaartverzorger die gespecialiseerd is in kinderuitvaarten en we begrijpen dat dit geen standaard dienst is die we kunnen aanbieden. We zorgen er daarom voor dat elke dienst die we aanbieden, zorgvuldig is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Samen zullen we een afscheid plannen dat past bij de persoonlijkheid van uw kind en de manier waarop u uw kind wilt herinneren.

We begrijpen dat het regelen van een uitvaart een enorme hoeveelheid stress kan veroorzaken. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om deze last van u af te nemen. We zullen u bijstaan in het maken van de juiste keuzes, van het selecteren van de kist tot de bloemen, de muziek en de locatie. Wij zorgen ervoor dat alle details tot in de kleinste details zijn geregeld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de organisatie.

Maar het belangrijkste is dat wij u de tijd en ruimte willen geven om te rouwen en afscheid te nemen van uw kind. Onze medewerkers zijn zeer empathisch en zullen u op een liefdevolle en respectvolle manier ondersteunen tijdens deze moeilijke periode. We zullen er alles aan doen om u te helpen om de herinneringen aan uw kind te bewaren en te koesteren.

We weten dat er geen woorden zijn die de pijn kunnen wegnemen die u op dit moment voelt, maar we willen u graag helpen om deze periode van rouw en verlies zo goed mogelijk door te komen. Als u meer informatie wilt over onze dienstverlening of als u behoefte heeft aan ondersteuning bij het regelen van een kinderuitvaart, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er voor u, en we zullen er alles aan doen om u te helpen.

Multi Uitvaartverzorging verzorgt alle types uitvaarten. Uw wensen staan altijd centraal. Heeft u speciale wensen? Plan een kennismakingsgesprek.
Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.