MULTI
Uitvaartverzorging
(06) 4420 6020
24/7 bereikbaar
Overlijden melden
MULTI Uitvaartverzorging

Tarieven

Het is moeilijk om precies te vertellen wat de kosten zijn voor een crematie of begrafenis, omdat deze afhangen van persoonlijke wensen, de locatie en bijkomende kosten. Ik begrijp dat u een idee wilt hebben van de kosten en ik wil u graag een indicatie geven, rekening houdend met extra uitgaven.

Het gemiddelde bedrag voor een crematie ligt tussen de 5.500 en 7.000 euro. Hierbij worden kosten in rekening gebracht voor de crematieplechtigheid, het gebruik van de crematieruimte, de daadwerkelijke crematie en eventuele aanvullende kosten zoals een urn of het verstrooien van de as. Daarnaast zijn er ook kosten voor rouwvervoer, rouwkaarten en de professionele uitvaartbegeleiding.

Voor een begrafenis, inclusief een nieuw eigen graf, liggen de gemiddelde kosten tussen de 8.000 en 11.000 euro. Deze kosten omvatten onder andere de begrafenisplechtigheid, de aanschaf van het graf, grafrechten, de grafdelving, dragers en het grafmonument. Ook hier komen kosten voor rouwvervoer, opbaring, rouwkaarten en de begeleiding van de uitvaart bij.

Ik wil benadrukken dat deze bedragen slechts een indicatie zijn en dat de daadwerkelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en lokale omstandigheden. Het is raadzaam om contact op te nemen om een gedetailleerde kostenraming te ontvangen op basis van uw specifieke situatie.

Ik sta klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij het nemen van beslissingen en het regelen van een gepast afscheid, rekening houdend met uw budget en persoonlijke wensen.

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.