Wat te doen na overlijden?

A en B verklaring bij natuurlijk overlijden.
Bij overlijden thuis; bel de dienstdoende huisarts voor een dokters verklaring. Bij een overlijden in een verzorgingshuis, hospice of ziekenhuis wordt de schouwarts door het verplegend personeel ingelicht.

Bel Joan Belmer en meld het overlijden zo spoedig mogelijk.
Je bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger, waar en hoe je bent verzekerd maakt niet uit. In het geval van een verzekering bij een verzekeraar regelen wij de financiële afhandeling voor je.

Verzorgen en kleden van de dierbare overledene.
Dit verzorgt Joan Belmer maar wellicht vindt je het fijn om hierbij te helpen? Dat kan zeker en het wordt door nabestaanden als fijn en intiem ervaren om samen de laatste zorg te verlenen.

Overbrengen naar het uitvaartcentrum.
Standaard wordt dit door de Joan Belmer gereld, echter een opbaring thuis kan ook, zodat je dichtbij je dierbare kunt blijven tot de dag van de uitvaart. De rouwgoederen en de aankleding regelen wij voor je.

De afspraak voor het bespreken van de uitvaart.
Joan Belmer komt bij je thuis om de uitvaart samen te regelen, en dit kan natuurlijk ook in het ziekenhuis, verzorgingshuis, of andere plaats waar de familie bij elkaar is. De afspraak maken we op het tijdstip dat voor jullie het best uitkomt. Bel gerust direct als er sprake is van een uitvaart die nu besproken moet worden. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.