Roze uitvaart

Een kleurrijke en inclusieve vieringen die bedoeld is om de diversiteit en het leven van de overledene te vieren; bij Multi Uitvaartverzorging zetten we ons in om elke uitvaart uniek te maken.

Een waardig en persoonlijk afscheid

Bij een roze uitvaart staat liefde, respect en acceptatie centraal, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor alle aanwezigen.

Als je op zoek bent naar een uitvaartondernemer die bereid is om samen met jou een afscheid te organiseren dat buiten de bekende kaders valt, dan ben je bij Joan Belmer aan het juiste adres.

Voel je vrij om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Ook als er geen sprake is van een overlijden nu, om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Wat te doen bij het overlijden van een dierbare?
1
Neem contact op met je (huis)arts.
2
Breng je familie en vrienden op de hoogte, neem de tijd om samen te zijn.
3
Bel Joan Belmer (dag en nacht bereikbaar). Zij is er om de melding aan te nemen en jullie bij te staan.
4
Joan komt persoonlijk bij je thuis, of op elke andere locatie waar de familie bij elkaar is, om samen met jullie de wensen te bespreken en te ondersteunen.
5
Je ontvangt een heldere kostenopgave op basis van je persoonlijke uitvaartwensen.

Exclusieve uitvaartlocaties

Van historische landhuizen tot moderne evenementenlocaties, wij bieden een scala aan mogelijkheden om een gepersonaliseerde ceremonie te organiseren die de herinnering aan de overledene op een bijzondere manier eert. Met aandacht voor detail bieden exclusieve uitvaartlocaties een intieme en gedenkwaardige omgeving voor het afscheid nemen van een geliefde. 

Persoonlijke uitvaartwensen

Een overlijden kan plotseling zijn. Soms zijn er vooraf wensen vastgelegd, maar soms ook niet. Met ons ervaren en toegewijde team van professionals begeleiden we je stap voor stap bij het vormgeven van een uitvaart die recht doet aan de unieke persoonlijkheid van jouw dierbare.

Bekijk een overzicht van uitvaartlocaties

Respect voor je persoonlijke wensen en tradities

Iedereen heeft unieke voorkeuren en overtuigingen, en het eren van deze individualiteit draagt bij aan een waardig afscheid dat recht doet aan het leven dat geleefd is. Het is belangrijk om ruimte te bieden voor het uiten van deze wensen en om deze te integreren in de uitvaartceremonie.

Uitvaartstyling

Uitvaartstyling gaat verder dan alleen het neerzetten van bloemstukken en kaarsen. Het draait om het creëren van een sfeer die recht doet aan de persoonlijkheid, passies en levensstijl van jouw dierbare. We geloven dat de hele uitvaart een weerspiegeling moet zijn van wie jouw dierbare was en wat hij of zij belangrijk vond in het leven.

Lees meer over uitvaartstyling

Roze uitvaart

Op onze website kun je meer lezen over het regelen van een begrafenis of crematie. Wat er komt kijken bij het bespreken van je wensen met de uitvaartverzorger om een persoonlijke en waardige uitvaart te regelen.

Van het regelen van de locatie en het vervoer tot het verzorgen van bloemen en muziek, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij je zich kunt richten op het emotionele aspect van het afscheid nemen.

Mocht je vragen hebben over de kostenbegroting of behoefte hebben aan verdere toelichting, staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. We willen dat je je comfortabel voelt bij elke stap van het proces en dat je volledig vertrouwen hebt in onze transparante aanpak.

Neem contact op met Joan

Over Joan Belmer

Een warmhartige begrafenisondernemer die er alles aan doet om een menselijk en liefdevol contact te creëren met de nabestaanden. In tijden van verlies en verdriet begrijpt ze als geen ander hoe cruciaal het is om directe, deskundige en persoonlijke ondersteuning te bieden. En dat is precies wat ze doet.

Voor Joan draait alles om het contact met mensen. Nabestaanden vertellen haar vaak achteraf hoe blij ze zijn met haar professionele ondersteuning. Maar ook hoeveel goed haar humor en het vinden van de juiste toon hebben gedaan. Ze gelooft dat een afscheid niet alleen het einde is, maar ook een nieuw begin. Een begin van rouw en een leven zonder de dierbare die er niet meer is. In zo’n kwetsbare tijd kan een gepast afscheid troost bieden, en Joan voelt zich vereerd om ondersteuning te mogen bieden bij dit emotionele proces.

Neem contact op met Joan

Bij Multi Uitvaartverzorging begrijpen we dat elke persoon uniek is en dat het belangrijk is om een uitvaart te creëren die volledig recht doet aan iemands identiteit en leven. Een Roze Uitvaart is veel meer dan alleen een uitvaart. Het is een viering van identiteit, liefde en gemeenschap. Het is een eerbetoon aan iemands lhbtqi+ identiteit en de bijdrage die zij hebben geleverd aan de gemeenschap. Of je nu homoseksueel, lesbisch, biseksueel, transgender, interseksueel of queer bent; je leeft het leven zoals jij dat wilt. En je verdient dus ook het afscheid wat helemaal bij jou past.

Respect voor individuele wensen en behoeften

Elke uitvaart is uniek en het is belangrijk om rekening te houden met individuele wensen en behoeften. We luisteren aandachtig naar jouw verhaal en respecteren jouw identiteit en achtergrond. We zorgen ervoor dat de uitvaart van jouw geliefde een afspiegeling is van wie hij of zij was en wat belangrijk voor jou is.

Creatieve en betekenisvolle elementen

Bij een Roze Uitvaart draait het om creatieve en betekenisvolle elementen die de identiteit en liefde van de overledene weerspiegelen. Dit kan variëren van muziek tot kunst wat resoneert met de lhbt+ gemeenschap. Samen met jou creëren we een uitvaartceremonie die persoonlijk en gedenkwaardig is, en die recht doet aan de unieke persoonlijkheid van de overledene.

Inclusieve en ondersteunende omgeving

Wij streven naar een inclusieve en ondersteunende omgeving voor alle lhbt+ individuen en hun dierbaren. We begrijpen dat het verlies van een geliefde al moeilijk genoeg is, en we willen er alles aan doen om je te ondersteunen tijdens deze emotionele periode.

Ons team van ervaren professionals staat voor je klaar om je te begeleiden, te adviseren en te helpen bij het organiseren van een een uitvaart die een mooie blijvende herinnering zal zijn.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer informatie over het organiseren van een Roze Uitvaart? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om naar je te luisteren, je te adviseren en je te ondersteunen bij het vormgeven van een uitvaartceremonie. Samen zorgen we voor een liefdevol en betekenisvol afscheid.