MULTI
Uitvaartverzorging
(06) 4420 6020
24/7 bereikbaar
Overlijden melden
MULTI Uitvaartverzorging

Roze uitvaart

Afbeelding Roze uitvaart - Multi Uitvaartverzorging

Bij Multi Uitvaartverzorging begrijpen we dat elke persoon uniek is en dat het belangrijk is om een uitvaart te creëren die volledig recht doet aan iemands identiteit en leven. Een Roze Uitvaart is veel meer dan alleen een uitvaart. Het is een viering van identiteit, liefde en gemeenschap. Het is een eerbetoon aan iemands lhbtqi+ identiteit en de bijdrage die zij hebben geleverd aan de gemeenschap. Of je nu homoseksueel, lesbisch, biseksueel, transgender, interseksueel of queer bent; je leeft het leven zoals jij dat wilt. En je verdient dus ook het afscheid wat helemaal bij jou past.

Respect voor individuele wensen en behoeften

Elke uitvaart is uniek en het is belangrijk om rekening te houden met individuele wensen en behoeften. We luisteren aandachtig naar jouw verhaal en respecteren jouw identiteit en achtergrond. We zorgen ervoor dat de uitvaart van jouw geliefde een afspiegeling is van wie hij of zij was en wat belangrijk voor jou is.

Creatieve en betekenisvolle elementen

Bij een Roze Uitvaart draait het om creatieve en betekenisvolle elementen die de identiteit en liefde van de overledene weerspiegelen. Dit kan variëren van muziek tot kunst wat resoneert met de lhbt+ gemeenschap. Samen met jou creëren we een uitvaartceremonie die persoonlijk en gedenkwaardig is, en die recht doet aan de unieke persoonlijkheid van de overledene.

Inclusieve en ondersteunende omgeving

Wij streven naar een inclusieve en ondersteunende omgeving voor alle lhbt+ individuen en hun dierbaren. We begrijpen dat het verlies van een geliefde al moeilijk genoeg is, en we willen er alles aan doen om je te ondersteunen tijdens deze emotionele periode.

Ons team van ervaren professionals staat voor je klaar om je te begeleiden, te adviseren en te helpen bij het organiseren van een een uitvaart die een mooie blijvende herinnering zal zijn.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer informatie over het organiseren van een Roze Uitvaart? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om naar je te luisteren, je te adviseren en je te ondersteunen bij het vormgeven van een uitvaartceremonie. Samen zorgen we voor een liefdevol en betekenisvol afscheid.

Multi Uitvaartverzorging verzorgt alle types uitvaarten. Uw wensen staan altijd centraal. Heeft u speciale wensen? Plan een kennismakingsgesprek.
Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.