Exclusieve Uitvaart

Afbeelding Exclusieve Uitvaart - Multi Uitvaartverzorging

Een exclusieve uitvaart is een bijzondere en persoonlijke manier om afscheid te nemen van een geliefde. Het biedt de mogelijkheid om de uitvaart volledig af te stemmen op de wensen en persoonlijkheid van de overledene, waardoor het een uniek eerbetoon wordt. Hieronder bespreek ik enkele opties die u kunt overwegen bij het regelen van een exclusieve uitvaart.

  1. Locatie: Een exclusieve uitvaart kan plaatsvinden op verschillende locaties die passen bij de voorkeuren van de overledene of de nabestaanden. Dit kan een sfeervolle locatie zijn, zoals een landgoed, een strand, een favoriet park of een andere speciale plek. Ook kunt u denken aan bijzondere locaties, zoals een museum, een theater of een botanische tuin.
  2. Afscheidsdienst: Een exclusieve uitvaart biedt ruimte voor een persoonlijke en betekenisvolle afscheidsdienst. U kunt kiezen voor een traditionele ceremonie in een kapel of kerk, maar ook voor een meer eigentijdse benadering, zoals een intieme bijeenkomst in een speciaal ingerichte ruimte of zelfs in de buitenlucht. De afscheidsdienst kan worden vormgegeven met muziek, gedichten, speeches en andere elementen die de persoonlijkheid van de overledene weerspiegelen.
  3. Rouwvervoer: Bij een exclusieve uitvaart kunt u kiezen voor bijzonder rouwvervoer. Denk hierbij aan een klassieke rouwauto, een koets getrokken door paarden, een oldtimer, een motorfiets met zijspan, of zelfs een boot. Het rouwvervoer kan worden aangepast aan de voorkeuren en interesses van de overledene.
  4. Grafmonument: Het kiezen van een uniek grafmonument is een belangrijk onderdeel van een exclusieve uitvaart. Hierbij kunt u denken aan een op maat gemaakt grafmonument dat de persoonlijkheid van de overledene weergeeft. Dit kan een kunstwerk zijn, een natuurlijke gedenkplaats, een sculptuur of een andere speciale creatie die past bij de herinnering aan de overledene.
  5. Catering en ontvangst: Het verzorgen van de gasten tijdens een exclusieve uitvaart is ook van groot belang. U kunt kiezen voor een cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige en gepersonaliseerde catering. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de gasten te ontvangen met een speciaal welkomstdrankje of een bijzondere ontvangstlocatie.

Het regelen van een exclusieve uitvaart vereist vaak meer tijd, planning en coördinatie dan een standaard uitvaart. Het is daarom zeer waardevol om de hulp in te schakelen van een uitvaartprofessional die ervaring heeft met het organiseren van exclusieve uitvaarten. Wij kunnen u begeleiden bij elke stap van het proces en u helpen om een uitvaart te creëren die recht doet aan de persoonlijkheid en wensen van de overledene.

Hopelijk geeft deze informatie u een goed beeld van de verschillende opties die beschikbaar zijn bij het regelen van een exclusieve uitvaart. Als u verdere hulp of begeleiding nodig heeft, staan wij klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Multi Uitvaartverzorging verzorgt alle types uitvaarten. Uw wensen staan altijd centraal. Heeft u speciale wensen? Plan een kennismakingsgesprek.
Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

Exclusieve kisten

Hieronder zie je een selectie van de verschillende kisten die wij kunnen aanbieden. Vaak zijn kisten in verschillende kleuren of houtsoorten beschikbaar. Het is zelfs mogelijk een eigen ontwerp of kleur te kiezen. Heb je speciale wensen? We helpen je graag met het maken van de perfecte keuze om een respectvol en betekenisvol afscheid te creëren. Bekijk een volledig overzicht op de pagina kisten.

59 saffier mahonie hoogglans gelakt
750 Pitriet hout en touwsluiting
82 Diamant naaldhout wit gelakt
830 Tijgeroog MDF gelaagd

Exclusieve uitvaartlocaties

Hieronder vind je een selectie exclusieve uitvaartlocaties. Bekijk de volledige lijst op de pagina uitvaartlocaties.

Begraafplaats Buitenveldert

Fred. Roeskestraat 103 1076 EE Amsterdam

Kapel: 150

Begraafplaats en crematorium De Nieuwe Noorder

Buikslotermeerdijk 83, 1025 WH Amsterdam

Aula : 120 met 100 staplaatsen

Begraafplaats St. Barbara

Spaarndammerdijk 312, 1014 AA Amsterdam

Kapel: 140 zitplaatsen

Crematorium Amersfoort

Dodeweg 31 3832RE Leusden

Torenzaal: 50 zitplaatsen en 25 staanplaatsen
Lichtzaal: 165 zitplaatsen en 185 staanplaatsen
Familiekamer: 23 personen
koffiekamer:

Crematorium Duin en Bollenstreek

Achterweg-Zuid 62 2161DZ Lisse

Grote aula: 550 zitplaatsen en 150 staanplaatsen
Familieaula: 30 personen
Familiekamer: 15 personen

Crematorium en (natuur) begraafplaats Den en Rust

Frans Halslaan 27 3723EA Bilthoven

Grote aula: 200 zitplaatsen
Familieaula: 25 personen

Crematorium en afscheidshuis Sterrenheuvel

Vergierdeweg 458 2026BJ Haarlem

Aula: 145 personen

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar

Meerweg 11 1816MG Alkmaar

Aula De Groot: 200 zitplaatsen
Aula De Viaan: 50 zitplaatsen
24 uurs suites: 4

Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn

Berkhouterweg 26, 1624 NT Hoorn

Familie Aula : 25 personen
Grote Aula : 115 zitplaatsen 125 staanplaatsen
Condoleance ruimte (koffiekamer): Alle belangstellenden

Crematorium Laren

Weg over Anna’s Hoeve 1 1251SW Laren