Wat kost een persoonlijke uitvaart?

We begrijpen dat een uitvaart een zeer persoonlijk en emotioneel moment is. Het is daarom belangrijk om een afscheid te organiseren dat past bij de overledene en de wensen van de familie. Er zijn tal van bijzondere locaties waar een uitvaart kan plaatsvinden, zoals het strand, het bos, een park of misschien zelfs op de camping waar de overledene graag kwam.

Het voordeel van een afscheid op een bijzondere locatie is dat er meer tijd en ruimte is om afscheid te nemen van de overledene, zonder de tijdsdruk van een aula. Het biedt de mogelijkheid om op een persoonlijke en intieme manier afscheid te nemen.

Bij het organiseren van een uitvaart op een bijzondere locatie is bijna alles mogelijk. Er kan gedacht worden aan het afspelen van speciale muziek, het uitnodigen van een DJ, het dansen, het borrelen en nog veel meer. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd en aansluit bij de wensen van de overledene en de familie.

Bent u op zoek naar een uitvaart die niet traditioneel is en past bij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het organiseren van een uitvaart in deze moeilijke tijd geen gemakkelijke taak is. Onze missie is om u te helpen bij het creëren van een afscheid dat past bij de wensen van uw dierbare en bij uw familie.

Wij bieden u de mogelijkheid om de uitvaart te houden op een bijzondere locatie, zoals een park, het strand of een eigen tuin. Wij denken graag met u mee over de styling van de locatie, de catering en andere zaken om de uitvaart helemaal naar uw wens te maken.

Of u nu klassieke muziek wilt of een popnummer dat belangrijk was voor uw overleden dierbare, alles is mogelijk. Wij hebben ervaring in het verzorgen van muziek op diverse locaties en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook kunt u ervoor kiezen om een DJ uit te nodigen, te dansen, te borrelen en herinneringen te delen met vrienden en familie.

Houd er wel rekening mee dat het organiseren van een uitvaart op een bijzondere locatie extra kosten met zich meebrengt. Wij stellen altijd een offerte op maat op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen tot een passend afscheid te komen.

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.