Uitvaart Lelystad

Of het nu gaat om een intieme bescheiden ceremonie of een groots feestelijk afscheids-evenement; bij Multi Uitvaartverzorging zetten we ons in om elke uitvaart uniek te maken.

Een waardig en persoonlijk afscheid

Iedere uitvaart is een persoonlijke aangelegenheid. Als je hulp nodig hebt bij een uitvaart in Lelystad kun je vertrouwen op Joan Belmer. Joan heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten in elke vorm. Vanaf het eerste moment staat ze je bij en begeleid ze jou en je naasten bij het maken van keuzes en biedt ondersteuning, hulp en advies.

Voel je vrij om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Ook als er geen sprake is van een overlijden nu, om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Wat te doen bij het overlijden van een dierbare?
1
Neem contact op met je (huis)arts.
2
Breng je familie en vrienden op de hoogte, neem de tijd om samen te zijn.
3
Bel Joan Belmer (dag en nacht bereikbaar). Zij is er om de melding aan te nemen en jullie bij te staan.
4
Joan komt persoonlijk bij je thuis, of op elke andere locatie waar de familie bij elkaar is, om samen met jullie de wensen te bespreken en te ondersteunen.
5
Je ontvangt een heldere kostenopgave op basis van je persoonlijke uitvaartwensen.

Accommodatie en uitvaartcentrum in Lelystad

In Lelystad en omgeving zijn er verschillende mooie uitvaartcentra voor het opbaren van jouw dierbare en voor de begrafenis of crematie zoals crematorium Olandhorst.

Persoonlijke uitvaartwensen

Een overlijden kan plotseling zijn. Soms zijn er vooraf wensen vastgelegd, maar soms ook niet. Met ons ervaren en toegewijde team van professionals begeleiden we je stap voor stap bij het vormgeven van een uitvaart die recht doet aan de unieke persoonlijkheid van jouw dierbare.

Uitvaartlocaties in Lelystad

Respect voor je persoonlijke wensen en tradities

Of je nu kiest voor een traditionele uitvaartceremonie, een intieme bijeenkomst, een multiculturele uitvaart of een uniek eerbetoon, wij zijn er om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat elk detail met zorg wordt behandeld. 

Uitvaartstyling

Uitvaartstyling gaat verder dan alleen het neerzetten van bloemstukken en kaarsen. Het draait om het creëren van een sfeer die recht doet aan de persoonlijkheid, passies en levensstijl van jouw dierbare. We geloven dat de hele uitvaart een weerspiegeling moet zijn van wie jouw dierbare was en wat hij of zij belangrijk vond in het leven.

Lees meer over uitvaartstyling

Begrafenis of crematie in Lelystad

Op onze website kun je meer lezen over het regelen van een begrafenis of crematie. Wat er komt kijken bij het bespreken van je wensen met de uitvaartverzorger om een persoonlijke en waardige uitvaart te regelen.

Van het regelen van de locatie en het vervoer tot het verzorgen van bloemen en muziek, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij je zich kunt richten op het emotionele aspect van het afscheid nemen.

Mocht je vragen hebben over de kostenbegroting of behoefte hebben aan verdere toelichting, staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. We willen dat je je comfortabel voelt bij elke stap van het proces en dat je volledig vertrouwen hebt in onze transparante aanpak.

Neem contact op met Joan

Over Joan Belmer

Een warmhartige begrafenisondernemer die er alles aan doet om een menselijk en liefdevol contact te creëren met de nabestaanden. In tijden van verlies en verdriet begrijpt ze als geen ander hoe cruciaal het is om directe, deskundige en persoonlijke ondersteuning te bieden. En dat is precies wat ze doet.

Voor Joan draait alles om het contact met mensen. Nabestaanden vertellen haar vaak achteraf hoe blij ze zijn met haar professionele ondersteuning. Maar ook hoeveel goed haar humor en het vinden van de juiste toon hebben gedaan. Ze gelooft dat een afscheid niet alleen het einde is, maar ook een nieuw begin. Een begin van rouw en een leven zonder de dierbare die er niet meer is. In zo’n kwetsbare tijd kan een gepast afscheid troost bieden, en Joan voelt zich vereerd om ondersteuning te mogen bieden bij dit emotionele proces.

Neem contact op met Joan