MULTI
Uitvaartverzorging
(06) 4420 6020
24/7 bereikbaar
Overlijden melden
MULTI Uitvaartverzorging

Elke verzekering is welkom

Als kleine uitvaartondernemer begrijpen we dat het organiseren van een uitvaart een emotionele en zorgvuldige aangelegenheid is voor de familie. We willen u oprecht bijstaan en ervoor zorgen dat alles op een respectvolle en betekenisvolle manier wordt geregeld. Het is belangrijk om te weten dat sommige uitvaartverzekeringen, zoals de naturapolis, beperkingen kunnen hebben wat betreft de vergoeding van bepaalde diensten. Dit kan betekenen dat er een verschil kan zijn tussen de vergoeding van de verzekering en de werkelijke kosten van de door u gekozen uitvaartondernemer.

Maar wees gerust, wij als uitvaartondernemer begrijpen dat dit een uitdaging kan vormen voor de familie. We zijn er om u te begeleiden en samen te werken om tot een passende oplossing te komen. We kunnen samen met u de kosten en mogelijkheden bespreken, en waar nodig zullen we ons uiterste best doen om flexibel te zijn en te helpen bij het vinden van een financiële regeling die voor u acceptabel is.

Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn voor ons van het grootste belang. We zullen er altijd naar streven om de uitvaart zo te organiseren dat het past bij uw wensen en budget. Ons doel is om een uitvaartceremonie te creëren die een respectvolle en liefdevolle herinnering vormt aan uw dierbare, ongeacht de eventuele financiële uitdagingen die zich kunnen voordoen.

We staan klaar om naar u te luisteren, uw zorgen te begrijpen en samen met u te werken aan een oplossing die voor u en uw familie werkt. U kunt rekenen op onze ondersteuning, onze expertise en ons begrip gedurende het hele proces. We willen dat u zich gesteund voelt en dat u met vertrouwen kunt terugkijken op de uitvaart van uw geliefde.

Als uitvaartondernemer zijn we er voor u, en we zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw wensen en behoeften worden vervuld, zelfs als er bijbetalingen nodig zijn. Samen zullen we deze uitdaging aangaan en ervoor zorgen dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt, met respect voor uw financiële situatie.

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.