Joan Belmer

Afbeelding Joan Belmer - Multi Uitvaartverzorging

Multi-Uitvaartverzorging is opgericht door de ervaren uitvaartverzorgster Joan Belmer. Ze deelt graag haar passie en unieke benadering van het organiseren van afscheidsdiensten. Voor haar draait het niet alleen om het volgen van bekende kaders, maar om het creëren van een afscheid dat volledig aansluit bij de persoonlijkheid van de overledene.

Joan Belmer gelooft sterk dat elk leven uniek is en dat elk afscheid op maat gemaakt moet worden. Daarom vindt ze het belangrijk om nauw samen te werken met de nabestaanden, hun verhalen en herinneringen te horen en een diepgaand begrip te krijgen van wie de overledene was. Op die manier kan ze een afscheid vormgeven dat een authentieke weerspiegeling is van het geleefde leven.

Joan Belmer moedigt mensen altijd aan om buiten de gebaande paden te denken. Samen verkennen we creatieve mogelijkheden en persoonlijke elementen die we kunnen toevoegen aan de uitvaartceremonie. Of het nu gaat om het spelen van favoriete muziek, het tonen van foto’s en video’s die het leven van de overledene illustreren, of het betrekken van bijzondere rituelen, de keuzes zijn eindeloos. Joan staat open voor ideeën en helpt graag om een afscheid te creëren dat echt uniek en betekenisvol is.

Haar warme en empathische benadering zorgt ervoor dat nabestaanden zich gekoesterd voelen gedurende het hele proces. Joan Belmer begrijpt dat dit een emotionele en uitdagende tijd is, en ze staat samen met haar team klaar om te luisteren, te ondersteunen en te begeleiden. Samen zorgen we ervoor dat alle praktische zaken worden geregeld en dat we de juiste balans vinden tussen traditie en persoonlijke expressie.

Voor Joan Belmer is het organiseren van een afscheid veel meer dan alleen een professionele taak. Het is een kans om een blijvende en liefdevolle herinnering te creëren voor degenen die achterblijven. Ze zet zich volledig in om troost te bieden, heling te bevorderen en de unieke persoonlijkheid van de overledene te eren.

Als je op zoek bent naar een uitvaartondernemer die bereid is om samen met jou een afscheid te organiseren dat buiten de bekende kaders valt, dan ben je bij Joan Belmer aan het juiste adres. Ze kijkt ernaar uit om je te ondersteunen in deze moeilijke tijd en samen een afscheid te realiseren dat recht doet aan het geleefde leven.

Neem gerust contact op met Joan Belmer om uw wensen te bespreken.

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.