Natascha Ebbes

Afbeelding Natascha Ebbes - Multi Uitvaartverzorging

Natascha Ebbes, dochter van Joan Belmer is opgegroeid met de uitvaartzorg van haar moeder en heeft geleerd hoe belangrijk het is om een persoonlijke en zorgzame ondersteuning te bieden aan families. Met meer dan 20 jaar ervaring in de horeca en evenementenbranche heeft Natascha een schat aan kennis en expertise opgedaan in het omgaan met mensen en hun behoeften. Bovenal heeft ze een gouden hart en een empathische persoonlijkheid, waardoor ze in staat is om nabestaanden te ondersteunen tijdens een van de meest moeilijke momenten in hun leven. Daarnaast heeft Natascha de afgelopen 20 jaar een groot aantal events georganiseerd en gemanaged, van klein en intiem tot groots en meeslepend.

Binnen de uitvaartbranche heeft ze zichzelf meer dan bewezen en is voor vele uitvaartleiders een onmisbare factor, voor en tijdens de uitvaarten als assistente. Met haar toewijding en expertise is Natascha met Assistas een waardevolle aanwinst voor het team van Multi Uitvaartverzorging.

Sinds mei 2023 is Natascha gestart met haar eigen onderneming, genaamd Assistas. Assistas biedt een breed scala aan diensten in de uitvaartbranche, waaronder uitvaartleiders, uitvaartassistentes, uitvaartcatering, uitvaart (party) verhuur en DTP – Digitale rouwkaarten/video’s ontwerp.

Met Assistas streeft Natascha ernaar om uitvaarten op een persoonlijke en betekenisvolle manier te verzorgen. Haar onderneming is gericht op het bieden van complete ondersteuning en services om ervoor te zorgen dat elk afscheid zo zorgvuldig mogelijk wordt georganiseerd. Of het nu gaat om het plannen en coördineren van de uitvaart, het bieden van assistentie aan nabestaanden, het verzorgen van de catering, het verhuren van benodigdheden voor een gepaste afscheidsceremonie, het regelen van rouwvervoer of het ontwerpen van rouwkaarten, Assistas staat klaar om aan alle behoeften te voldoen.

Met haar achtergrond in uitvaartzorg, haar toewijding aan het vak en haar eigen onderneming, heeft Natascha een sterke basis gecreëerd om haar expertise en passie in te zetten voor het verzorgen van unieke en persoonlijke uitvaarten. Assistas is een bron van ondersteuning en comfort voor nabestaanden in moeilijke tijden, en Natascha streeft ernaar om met haar diensten bij te dragen aan een waardig en respectvol afscheid voor hun dierbaren.

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.