Crematorium Waerdse Landen

Afbeelding Crematorium Waerdse Landen - Multi Uitvaartverzorging

Crematorium en uitvaartcentrum Waerdse Landen is gelegen op een mooie plek in Heerhugowaard met veel groen. Dankzij de open, lichte en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Onze aula is een lichte en sfeervolle ruimte. Hier kun je samen terugkijken op het leven van je dierbare met herinneringen, woorden, muziek en foto’s. In onze aula hangen grote televisieschermen en er is een ringleiding voor mensen met een gehoorapparaat.

Genodigden die er niet bij kunnen zijn, kunnen de dienst eventueel op afstand bekijken via livestreaming. We kunnen de dienst ook opnemen, zodat je het afscheid later nog eens terug kunt kijken.

Het is ook mogelijk om een afscheidsdienst te houden in onze buitenaula, de ‘Waerdse Tuin’. Je bent hier omringd door prachtig groen.

Voor een afscheid in kleinere kring, kun je terecht in onze huiskamer (Familiekamer 1). In de huiskamer kun je op je eigen manier afscheid nemen van je dierbare. Eventueel in combinatie met een hapje en een drankje. Hierbij is het ook mogelijk om foto’s te tonen en muziek af te spelen.

Ons crematorium en uitvaartcentrum bevinden zich in één gebouw. Dit betekent dat we je voor, tijdens en na een uitvaart zo goed mogelijk kunnen bijstaan. In het crematorium vinden de afscheidsdiensten en koffietafels plaats. Daarnaast biedt het uitvaartcentrum ook de mogelijkheid tot rouwbezoeken en condoleances. Door onze verschillende ruimtes hebben we passende mogelijkheden voor al je wensen.

De 24-uurskamers zijn intieme en sfeervolle ‘huiskamers’. De kamers bestaan uit een familiegedeelte en een afgeschermd gedeelte. Zo kunnen ook naasten die de overledene liever niet zien, deelnemen aan het rouwbezoek. Je kunt de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen.

Kies je voor een 24-uurskamer, dan krijg je de sleutel van een eigen rouwkamer in het uitvaartcentrum. Je kunt zo vaak komen als je wilt en net zo lang blijven als je wilt, dag en nacht. Zonder afspraak, op het moment dat jij er behoefte aan hebt. Jij bent de enige die toegang heeft tot de kamer.

Op het mooie buitenterrein rondom het crematorium vind je de strooivelden. De urnenmuren bevinden zich op de naastgelegen gemeentelijk begraafplaats. Het buitenterrein is dagelijks geopend van 8.30 tot 17.30 uur. De begraafplaats is dagelijks toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang.

Gegevens Crematorium Waerdse Landen

Krusemanlaan 3, 1701 VN Heerhugowaard

Website waerdselanden.nl
Grote aula: 200 pers.
Buiten aula: 50 pers.
Huiskamer aula: 25 pers
24 uurs kamer:
Uitvaartcentrum:
Groot scherm aanwezig
Livestream
Opname
Vleugel

Aanvullende informatie

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Andere uitvaartlocaties

Algemene Begraafplaats Broek op Langedijk 

Dorpsstraat 72, 1721 BM Broek op Langedijk

Begraafplaats Almere Haven

Oosterdreef 1 1357 DK Almere-Haven

Aula: 80 zitplaatsen en 80 staanplaatsen
Rouwkamer:

Begraafplaats Buitenveldert

Fred. Roeskestraat 103 1076 EE Amsterdam

Kapel: 150

Begraafplaats De Rijp

Grote Dam 6 1483BK De Rijp

Begraafplaats en crematorium De Nieuwe Noorder

Buikslotermeerdijk 83, 1025 WH Amsterdam

Aula : 120 met 100 staplaatsen

Begraafplaats Kovelswade

Koningsweg, 3582 GC Utrecht

Aula : 50 zitplaatsen 40 staplaatsen

Begraafplaats Rustoord Diemen

Weesperstraat 84, 1112 AP Diemen

kleine aula: 30-40 personen

Begraafplaats St. Barbara

Spaarndammerdijk 312, 1014 AA Amsterdam

Kapel: 140 zitplaatsen

Begraafplaats Tolsteeg

Maansteenweg 1, 3523 SR Utrecht

Aula : 80

Begraafplaats Vredenhof

Haarlemmerweg 367 1051 LH Amsterdam

Westervilla : 50 zitplaatsen en 20 staanplaatsen