Crematorium en uitvaartcentrum Zaanstad

Afbeelding Crematorium en uitvaartcentrum Zaanstad - Multi Uitvaartverzorging

Een intiem afscheid of juist een grootse uitvaart met veel belangstellenden? Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad biedt alle mogelijkheden voor een afscheid naar uw wens.

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad ligt aan de gemeentelijke begraafplaats en tegenover het Vijfhoekpark. Met sfeervolle ruimtes voor begrafenis- en crematieplechtigheden, condoleances en rouwbezoeken. Hier treft u alle dienstverlening rondom een uitvaart onder één dak. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar, ook in de avond en het weekend.

Wat voor afscheid u ook wenst: Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad verzorgt het voor u. Wij hebben ruimtes waar u in huiselijke kring afscheid kunt nemen, maar ook een grote aula met plek voor ruim 250 bezoekers! Daarnaast is er een koffiekamer (condoleanceruimte),  rouwkamers voor een rouwbezoek, een verzorgingsruimte, crematieoven en asafgiftekamer. Kortom: alles voor een goed afscheid onder één dak.

Onze locatie is geheel rolstoelvriendelijk en beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Grote aula (Liszt aula)

Ruim opgezette aula met een kenmerkende blauwe schuifwand. Die zorgt voor een sfeervolle lichtval en biedt een prachtige doorgang naar de begraafplaats. De ruimte telt 160 zitplaatsen en is ook in te richten voor kleinere gezelschappen. Bij een groot aantal bezoekers worden er extra staanplaatsen gecreëerd. Door de zijwanden en grote toegangsdeuren te openen is er plek voor maar liefst 400 personen.

Familieaula

Speciaal voor kleine gezelschappen tot 35 bezoekers bieden wij het huiskamerafscheid. Deze ruimte is aula en koffiekamer in één. Licht en huiselijk opgezet met verschillende tafels, stoelen en banken. Hier kunt u een intieme plechtigheid organiseren die u zelf naar wens indeelt. Het is mogelijk om muziek en beeld af te spelen.

Kamer voor asafgiften

De as van de overledene kunt u vanaf een maand na de crematie ophalen in het Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad. Hiervoor kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. De as overhandigen wij in een speciaal ingerichte kamer. In deze kamer staan diverse asproducten. De sierurnen die hier staan zijn veelal op voorraad en beschikbaar voor de verkoop.

Rouwkamers

Voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek of condoleance in de dagen voor de uitvaart, kunt u gebruik maken van onze rouwkamers. Hier kunnen wij de overledene opbaren zodat u nog even bij uw dierbare kunt zijn. Dit kan ook buiten onze openingstijden.

Ontvangkamer (familiekamer)

Bij een uitvaart in Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad kan de naaste familie zich voor de plechtigheid apart voorbereiden in onze ontvangkamer.

Muziek en beeld

Digitaal aanleveren

Welke muziek wilt u afspelen tijdens de uitvaart? En wilt u misschien ook foto’s en/of video vertonen?

Online Ceremonie is een eigentijds systeem dat u en de nabestaanden op intuïtieve wijze ondersteunt bij het voorbereiden van een plechtigheid. Het beschikt o.a. over een uitgebreid muziekboek, een drag and drop methode voor het toevoegen van foto’s en filmpjes, maakt programma’s als PowerPoint overbodig en eenmaal klaar kan het een voorvertoning van de plechtigheid weergeven.

Log in met uw persoonlijke inloggegevens, selecteer en upload de gewenste muziek en uw beeldpresentatie. Uw bestanden staan dan klaar op de uitvaartlocatie waar de plechtigheid plaats zal vinden.

Begraafplaats

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad ligt aan de Algemene Begraafplaats Zaandam. De begraafplaats houdt rekening met diverse wensen en geloofsovertuigingen.

Gegevens Crematorium en uitvaartcentrum Zaanstad

Wibautstraat 282, 1505HR Zaandam

Website crematoriumzaanstad.nl
Liszt aula: 160 zitplaatsen en 240 staanplaatsen
Familieaula: 35 personen
rouwkamers: bezoek op afspraak
Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Andere uitvaartlocaties

Locatietypes
Regio
Type uitvaart

Algemene Begraafplaats Broek op Langedijk 

Dorpsstraat 72, 1721 BM Broek op Langedijk

Begraafplaats Almere Haven

Oosterdreef 1 1357 DK Almere-Haven

Aula: 80 zitplaatsen en 80 staanplaatsen
Rouwkamer:

Begraafplaats Buitenveldert

Fred. Roeskestraat 103 1076 EE Amsterdam

Kapel: 150

Begraafplaats De Rijp

Grote Dam 6 1483BK De Rijp

Begraafplaats en crematorium De Nieuwe Noorder

Buikslotermeerdijk 83, 1025 WH Amsterdam

Aula : 120 met 100 staplaatsen

Begraafplaats Kovelswade

Koningsweg, 3582 GC Utrecht

Aula : 50 zitplaatsen 40 staplaatsen

Begraafplaats Rustoord Diemen

Weesperstraat 84, 1112 AP Diemen

kleine aula: 30-40 personen

Begraafplaats St. Barbara

Spaarndammerdijk 312, 1014 AA Amsterdam

Kapel: 140 zitplaatsen

Begraafplaats Tolsteeg

Maansteenweg 1, 3523 SR Utrecht

Aula : 80

Begraafplaats Vredenhof

Haarlemmerweg 367 1051 LH Amsterdam

Westervilla : 50 zitplaatsen en 20 staanplaatsen