MULTI Uitvaartverzorging

Uitvaartlocaties in Utrecht

Aan de noordkant van de stad Utrecht bevindt zich het Crematorium Daelwijck. De centrale ligging in het land, nabij uitvalswegen en met voldoende parkeergelegenheid, maakt Daelwijck een aantrekkelijke uitvaartlocatie. Het crematorium heeft een markante uitstraling en wordt omheind door een prachtig gedenkpark. De fontein in de vijver springt al snel in het oog en vormt in elk seizoen een natuurlijk decor van rust en schoonheid. 

Uitvaartcentrum en crematorium Domstede is gelegen op een mooie plek in Utrecht die voor iedereen goed bereikbaar is. Dankzij de open, lichte en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare. 

Onder de rook van Utrecht, in Nieuwegein vind u begraafplaats en crematorium Noorderveld.

Crematorium Noorderveld ligt naast de gemeentelijke begraafplaats aan de rand van Nieuwegein-Noord. In 2011 is het crematorium grondig gerenoveerd en voldoet aan de eisen van deze tijd. De landelijke omgeving, met veel groen en water zorgt voor een natuurlijke rust. Het crematorium heeft een aula met 140 zitplaatsen, een aparte ontvangstruimte voor familie en belangstellenden, twee condoleanceruimten en een informatieruimte voor as bestemmingen. De aula kan ook gebruikt worden voor een avondwake of herdenkingsdienst. In de dagen voor de plechtigheid kan de overledene opgebaard worden in een van onze rouwkamers. 

In Lelystad is het uitvaartcentrum en crematorium Olandhorst gelegen. Het uitvaartcentrum heeft een warme, sfeervolle uitstraling. In de week na het overlijden, die voor u in het teken staat van afscheid nemen, kunt u dag en nacht terecht. Het crematorium beschikt over 2 sfeervolle aula’s en een buiten-aula in de natuurrijke omgeving. In de aula’s zijn diverse faciliteiten om de sfeer van het afscheid zoveel mogelijk zelf te bepalen.

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.