Crematorium Domstede

Afbeelding Crematorium Domstede - Multi Uitvaartverzorging

Crematorium en uitvaartcentrum DELA Domstede is gelegen op een mooie plek in Utrecht die voor iedereen goed bereikbaar is. Dankzij de open, lichte en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Afscheidsdienst in de aula

Onze aula is een lichte en sfeervolle ruimte. Hier kun je samen terugkijken op het leven van je dierbare met herinneringen, woorden, muziek en foto’s. In onze aula hangen grote televisieschermen en er is een ringleiding voor mensen met een gehoorapparaat. 

Genodigden die er niet bij kunnen zijn, kunnen de dienst eventueel op afstand bekijken via livestream. We kunnen de dienst ook opnemen, zodat je het afscheid later nog eens terug kunt kijken.

Afscheidsdienst in de huiskamer

Voor een afscheid in kleinere kring, kun je terecht in onze huiskamer. In de huiskamer kun je op je eigen manier afscheid nemen van je dierbare. Eventueel in combinatie met een hapje en een drankje. Hierbij is het ook mogelijk om foto’s te tonen en muziek af te spelen.

Afscheidsdienst in de familiekamer

Het uitvaartcentrum heeft sfeervol ingerichte familiekamers. In een huiselijke sfeer kun je hier afscheid nemen van je dierbare. De familiekamer heeft geen scherm voor het tonen van foto’s, maar het is wel mogelijk om te luisteren naar persoonlijke muziek. Je kunt zelf cd’s meebrengen en afspelen op de aanwezige cd-speler. Daarnaast is er een kabel aanwezig om je telefoon/tablet aan te sluiten op dit apparaat.

De familiekamer is ook geschikt om met directe familie samen te komen voordat de auladienst begint. 

Ons crematorium en uitvaartcentrum bevinden zich in één gebouw. Dit betekent dat we je voor, tijdens en na een uitvaart zo goed mogelijk kunnen bijstaan. In het crematorium vinden de afscheidsdiensten en koffietafels plaats. 

Herinneringen ophalen in de koffiekamer

Na afloop van de dienst kun je de genodigden ontmoeten in één van de koffiekamers. In huiselijke, informele sfeer kunnen jullie onder het genot van een hapje en een drankje samen herinneringen ophalen. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de koffiekamer zonder dienst in de aula. Heb je speciale wensen of verzoeken? Er is meer mogelijk dan je denkt. We gaan graag met je in gesprek over alle mogelijkheden van onze volledige horecavoorziening.

Het Uitvaartcenru

Het uitvaartcentrum is de plek waar je overleden dierbare verblijft voor de afscheidsdienst. Daarnaast biedt het uitvaartcentrum ook de mogelijkheid tot rouwbezoeken en condoleances. Door onze verschillende ruimtes hebben we passende mogelijkheden voor al je wensen.

Je dierbare bezoeken in de 24-uurskamer

Je kunt je dierbare dag en nacht bezoeken met een eigen sleutel. Je mag blijven zolang je wilt, zonder afspraak. Op het moment dat jij er behoeft aan hebt. Je kunt zo vaak komen als je wilt en net zo lang blijven als je wilt, dag en nacht. Zonder afspraak, op het moment dat jij er behoefte aan hebt. Jij bent de enige die toegang heeft tot de kamer. De 24-uurskamers zijn intieme en sfeervolle ‘huiskamers’. De kamers bestaan uit een familiegedeelte en een afgeschermd gedeelte. Zo kunnen ook naasten die de overledene liever niet zien, deelnemen aan het rouwbezoek. Je kunt de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen.

Gegevens Crematorium Domstede

Proostwetering 8, 3543AE Utrecht

Website dela.nl/uitvaartlocaties/crematorium-uitvaartcentrum-domstede-utrecht
Grote aula:
kleine aula:
familie aula:
24 uurssuites:
Familiekamer:
Schermen aanwezig
Livestream
Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Andere uitvaartlocaties

Locatietypes
Regio
Type uitvaart

Algemene Begraafplaats Broek op Langedijk 

Dorpsstraat 72, 1721 BM Broek op Langedijk

Begraafplaats Almere Haven

Oosterdreef 1 1357 DK Almere-Haven

Aula: 80 zitplaatsen en 80 staanplaatsen
Rouwkamer:

Begraafplaats Buitenveldert

Fred. Roeskestraat 103 1076 EE Amsterdam

Kapel: 150

Begraafplaats De Rijp

Grote Dam 6 1483BK De Rijp

Begraafplaats en crematorium De Nieuwe Noorder

Buikslotermeerdijk 83, 1025 WH Amsterdam

Aula : 120 met 100 staplaatsen

Begraafplaats Kovelswade

Koningsweg, 3582 GC Utrecht

Aula : 50 zitplaatsen 40 staplaatsen

Begraafplaats Rustoord Diemen

Weesperstraat 84, 1112 AP Diemen

kleine aula: 30-40 personen

Begraafplaats St. Barbara

Spaarndammerdijk 312, 1014 AA Amsterdam

Kapel: 140 zitplaatsen

Begraafplaats Tolsteeg

Maansteenweg 1, 3523 SR Utrecht

Aula : 80

Begraafplaats Vredenhof

Haarlemmerweg 367 1051 LH Amsterdam

Westervilla : 50 zitplaatsen en 20 staanplaatsen