Uitvaartlocaties

Op zoek naar de perfecte uitvaartlocatie om afscheid te nemen van jouw dierbare? Bij Multi Uitvaartverzorging begrijpen we hoe belangrijk de juiste setting is voor een betekenisvolle uitvaartceremonie. Op deze pagina willen je graag informeren over de verschillende uitvaartlocaties die we bieden en hoe we jou kunnen helpen bij het vinden van de ideale plek om afscheid te nemen.

Veelzijdige locaties voor elk type uitvaart

Bij Multi Uitvaartverzorging hebben we connecties met een breed scala aan uitvaartlocaties die passen bij verschillende wensen en behoeften. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden met je. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin jij en je dierbarenzich comfortabel voelen en waarin jullie op gepaste wijze afscheid kunnen nemen.

Locatie met betekenis

Of het nu gaat om een geliefde kerk, een park of een andere bijzondere plek, wij kunnen de uitvaart daar organiseren en de nodige voorzieningen treffen. We begrijpen hoe belangrijk het is om de uitvaart te laten plaatsvinden op een plek die betekenisvol is voor de overledene en de nabestaanden, en we zullen er alles aan doen om dit te realiseren.

Professionele begeleiding en ondersteuning

Bij het kiezen van een uitvaartlocatie kun je rekenen op onze professionele begeleiding en ondersteuning. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de meest geschikte locatie voor jouw specifieke wensen. We zullen naar je verhaal luisteren, jouw ideeën in overweging nemen en je begeleiden bij elke stap van het proces. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de uitvaartlocatie een passende en betekenisvolle omgeving biedt voor het afscheid nemen van jouw dierbare.

Klik hier voor een selectie uitvaartlocaties
Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

Onze selectie uitvaartlocaties

Onderstaande lijst is vast niet compleet. Vanzelfsprekend kunnen wij een uitvaart op elke gewenste locatie verzorgen. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken.

Wil je meer weten over een locatie? Klik op de titel voor een impressie.

Direct contact? Bel Joan: 06 4420 6020.

Locatietypes
Regio
Type uitvaart
Zoeken

Gemeentelijke Begraafplaats Westerweg

Westerweg 250, 1815 JK Alkmaar

Natuurbegraafplaats Geestmerloo

Kerkelaan 1 1931BJ Koedijk

Ceremonieruimte: 100 personen
Buitenterras: 30 personen

RK Begraafplaats Oudorp

Herenweg 77 1829 AC Alkmaar – Oudorp

Rooms-Katholieke Begraafplaats Hoorn

Drieboomlaan 327, 1624 BK Hoorn

Zorgvlied

Zorgvlied, Amsteldijk 273, 1079 LL Amsterdam

Aula : 80
Buiten aula: 150