Heldere uitvaartkosten

 

Een uitvaart kan onverwachte kosten met zich meebrengen.
Uw wensen bij het regelen van een crematie of begrafenis zijn daarom van groot belang.

Overlijden meldenOfferte

Wat kost een uitvaart

 Het is een begrijpelijke vraag: “wat kost een uitvaart?” Door de mogelijke wensen en de vorm (duur) van de plechtigheid kunnen de totale kosten van een uitvaart uiteenlopen. Kosten voor een uitvaart omvatten meestal:

– De begrafenis of crematie zelf (o.a. aula, koffiekamer of alternatieve locatie);
– Bloemen, condoleance, vervoer, verzorging, opbaring, uitvaartkist en drukwerk;
– Vergoeding van de uitvaartverzorger.

Belangrijk te weten: wij garanderen transparante prijzen in een vrijblijvende offerte, zijn geheel onafhankelijk en werken met iedere uitvaartverzekeraar. Dit betekent: geen verrassingen achteraf. Een uitvaart is maatwerk; zoveel mensen, zoveel wensen. Er is inzicht nodig in alle verlangens om vooraf een prijs te geven.WIj hebben voor u hieronder een aantal pakketten samengesteld. Sluiten uw wensen niet aan op onze pakketten, neem dan contact met ons op. Zodat wij het pakket voor u op maat kunnen maken.

Wij zijn vaak goedkoper dan anderen omdat wij geen duur hoofdkantoor met een uitgebreide directie, onderhoud van vastgoed of dure reclamecampagnes in onze prijs verrekenen, als er een uitvaartpolis is regen wij alles voor u met de verzekeraar. We kunnen ieder traject voor u uitvoeren, en vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Crematie Sober € 1.895,00

Crematie Intiem € 3.395,00

Crematie Compleet € 4.195,00

Begrafenis vanaf € 2.395,00

Funeral Styling

Offerte op maat