MULTI Uitvaartverzorging

Uitvaartlocaties in ‘t Gooi

Centraal gelegen in ´t Gooi, tussen Hilversum en Baarn, heeft crematorium Laaren een Goois karakter. De rieten kap is kenmerkend voor ´t Gooi, evenals de ruime opzet van het gebouw. Voor de kleine en grote gezelschappen is het crematorium functioneel in gebruik. Door het vele glas in de aula en condoleanceruimte is er een verbinding tussen binnen en buiten, die voor velen prettig aanvoelt.

De locaties van De Schaapskooi zijn gesitueerd op het landgoed van Drakenburg. Een sfeervolle plek in de natuur voor afscheidsdiensten vanaf 8 tot 200 personen (zittend) en condoleances met catering vanaf 20 tot 300 personen. In een natuurlijke bosrijke omgeving met sfeervolle gebouwen vindt u een bijzonder geschikte locatie om op een persoonlijke wijze afscheid te nemen van uw dierbare en verlies te delen en een plek te geven. 

Den en Rust is rustig gelegen in een bosrijk gebied in Bilthoven. Dankzij de sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare. De aula kijkt uit op een prachtige laan. Bij mooi weer kunnen de deuren van de aula open blijven en hoort u letterlijk de vogeltjes fluiten.

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.