Crematorium en begraafplaats Almere

Afbeelding Crematorium en begraafplaats Almere - Multi Uitvaartverzorging

Aan de Kruidenweg ligt de ruim opgezette begraafplaats en het crematorium van Almere Stad. U vindt hier alles onder 1 dak voor een complete uitvaart: van opbaren en rouwbezoek tot een condoleance en uitvaartdienst, in een aangename omgeving.

Op de begraafplaats hebben wij zowel particuliere (familie-)graven als algemene graven en is begraven naar het Oosten mogelijk. Ook zijn hier vlindergraven voor overleden kindjes onder de 24 weken.

In het uitvaartcentrum van Almere Stad vinden opbaren, afscheid nemen en rouwbezoek, laatste verzorging en rituele bewassing, gebedsdiensten en auladiensten plaats. De gehele dienstverlening rondom de uitvaart bevindt zich onder één dak, wat voor nabestaanden rust kan brengen. De omgeving straalt door het vele groen een natuurlijke rust uit.

Bij aankomst in het uitvaartcentrum wordt de naaste familie ontvangen in de familiekamer. Terwijl onze medewerkers alles gereedmaken voor de uitvaartplechtigheid, kan de familie in besloten kring samen zijn. De overige belangstellenden worden in de ontvangthal van het crematorium ontvangen. In deze ruimte kan voorafgaand aan de plechtigheid het condoleanceregister getekend worden. Familie en belangstellenden kunnen desgewenst tot vlak voor de plechtigheid nog afscheid nemen van de overledene.

Het uitvaartcentrum beschikt over een grote aula. Deze kan zowel voor crematie- als voor begrafenisplechtigheden gebruikt worden.

Wilt u liever op een meer informele manier afscheid nemen? Maak dan gebruik van ons Grand Café voor een intieme en toch complete plechtigheid. Hier kunt u gebruik maken van de mogelijkheden voor beeld, muziek en eten en drinken. Deze ruimte is ook geschikt voor de condoleance.

In de condoleanceruimte kunnen wij voor koffie en thee of andere consumpties voor u verzorgen. In onze goed uitgeruste keuken kunnen we nagenoeg aan uw wensen voldoen ten aanzien van consumpties. Tijdens de condoleance is er gelegenheid om koffie te drinken. Een hapje of drankje kan ook. Wij schenken diverse wijnen en bieren of een borrel, geserveerd met bijvoorbeeld een toastje, hartig hapje of bittergarnituur.

Wij maken gebruik van online ceremonie. Hier kunt u zelf de plechtigheid samenstellen met muziek, beeld en film. Het zelf aanleveren van muziek/USB of CD is niet mogelijk.
De mogelijkheid bestaat om een beeldopname van de plechtigheid voor u te maken. Bespreek deze mogelijkheid met uw uitvaartondernemer.
In de aula is tevens een elektrische piano aanwezig die tijdens de plechtigheid kan worden gebruikt.

Gegevens Crematorium en begraafplaats Almere

Kruidenweg 3 1312SR Almere Stad

Website crematoriumalmere.nl
Begraafplaats en crematorium:
Aula: 150 pers.
Uitvaartcentrum:
Online ceremonie
Opname plechtigheid
Piano

Aanvullende informatie

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Andere uitvaartlocaties

Locatietypes
Regio
Type uitvaart

Gemeentelijke Begraafplaats Westerweg

Westerweg 250, 1815 JK Alkmaar

Natuurbegraafplaats Geestmerloo

Kerkelaan 1 1931BJ Koedijk

Ceremonieruimte: 100 personen
Buitenterras: 30 personen

RK Begraafplaats Oudorp

Herenweg 77 1829 AC Alkmaar – Oudorp

Rooms-Katholieke Begraafplaats Hoorn

Drieboomlaan 327, 1624 BK Hoorn

Zorgvlied

Zorgvlied, Amsteldijk 273, 1079 LL Amsterdam

Aula : 80
Buiten aula: 150