Uw mening is ons dierbaar

 

 

 

Als transparante uitvaartonderneming vertellen wij u graag meer over wie we zijn in de praktijk. Ook daarom vindt u hier meningen van families die wij hebben ondersteund bij het afscheid van een dierbare. De waardering van onze families voor de diensten van Multi Uitvaartverzorging zijn van enorm belang. Daarom vragen we hen na de uitvaart middels een enquête naar hun eerlijke mening. The Feedback Company is hierin gespecialiseerd en verzorgt dit voor ons. De meningen zijn ongefilterd overgenomen, zelfs zonder aanpassingen op eventuele spel- of taalfouten. We zijn blij met feedback van onze families waarmee we, waar nodig, onze dienstverlening verbeteren.

Lees hier de verhalen van onze families, zodat u ziet waar hun hoge waardering voor ons op gebaseerd is. Wij zijn trots op het vertrouwen dat families nabestaanden ons gegeven hebben.

Door haar hartelijkheid, warmte, haar vermogen om op de zwaarste momenten ontspanning te brengen, haar volledig op de situatie afgestemde omgang met alle aspecten rondom de uitvaart, haar lichtheid en humor aansluitend op hetgeen de situatie vraagt en, beslist niet te vergeten, de allure waarmee zij als uitvaartleider het afscheidsfeest begeleidde, door dit alles en door wat zij hiermee voor ons heeft betekend zullen wij Joan nooit vergeten.

Sybe Dijkstra

De voor mij meest zware en zwarte dag uit mijn leven. Mijn vriendin haar dochter en zoon belde mij om 1 uur snachts, Mir wil je alsjeblieft komen naar het ziekenhuis, mama gaat dood. Een lieve moeder van vier kinderen, ze was pas 46. De meest verschrikkelijke nacht uit mijn leven, mijn lieve beste vriendin ging dood. Het enorme verdriet te zien van haar vier lieve kinderen, mijn eigen verdriet was enorm, maar moest en voelde dat ik er voor hen moest zijn. Wat is het dan goed een uitvaartverzorgster te ontmoeten die het snapt, en vanaf het eerste moment dat ik haar zag mij zo veilig voelde. Iemand die je meteen vertrouwd. Wat een warme deken tijdens die dagen. Als ik in mijn kist lig, moet zij er bij zijn! Wat een vrouw!

Mirjam

Joan heeft de uitvaart van diverse familieleden van mij gedaan, en dit heeft zij geweldig gedaan. Op de uitvaart van mijn vader heeft zij op het einde iedereen verzocht om te gaan staan en te applaudisseren, en dit vond ik heel bijzonder, want zo was mijn vader. Al eerder heeft ze de uitvaart van mijn nichtje begeleid en heeft ze zo goed aangevoeld wat nodig was. Het klopte. Wat een bijzondere vrouw.

Patricia

Lieve Joan, Oprecht, puur en warm. Zo hebben wij ons 1e gesprek met jou en Rianne ervaren. De klik was er meteen. Alsof we elkaar al jaren konden, zo vertrouwd. Je kijkt naar de mens en stemt daar de behoefte op af. Niets is jou teveel. Je begrijpt waar t verdriet zit. Je gaf ons een rustgevend gevoel. Als iemand op zoek is naar iemand voor de uitvaart, zullen wij zeker aan jou denken. Blijf vooral doorgaan waarmee je bezig bent, want je doet t met zoveel passie!

Liefs, Margot, Patrick en Marcha

Nog voor het overlijden van mijn zeer geliefde vrouw tijdens haar ziekbed, ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare uitvaartverzorger. Ik kwam terecht bij Multi uitvaart verzorging. Ik kwam in contact met Joan en vertelde dat mijn vrouw ernstig ziek was en dat ik een uitvaart verzorging nodig had. Ik werd direct serieus genomen en kreeg gelijk een goed gevoel, Joan was geïnteresseerd en meelevend. Ik heb met Joan een afspraak gemaakt om de uitvaart te bespreken bij mij thuis. Mijn zieke vrouw heeft ook haar wensen kenbaar kunnen maken. Het maakte niet uit op wat voor tijdstip je Joan belde om nog wat zaken door te geven, ze was altijd bereikbaar. Na het overlijden van mijn zeer geliefde vrouw heeft Joan zeer professioneel en met een menselijk en meelevend gevoel de uitvaart begeleid en voorbereid. Niets was haar te veel. De complimenten aan Joan zijn dan ook zeer op zijn plaats. Bij deze mijn hartelijke dank voor de ondersteuning en het warme gevoel dat je ons heb gegeven.

Henk van Wilgenburg

Toen onze moeder overleed heeft Joan de crematie heel mooi begeleid. Joan is een lieve, warme vrouw en ze was geïnteresseerd in al onze wensen. Het is fijn als iemand zo naar je wensen luistert en met je mee denkt in hoe bepaalde dingen het best aangepakt konden worden, wanneer je eigen hoofd daar even niet toe staat. Joan heeft voor een prachtig en waardig afscheid gezorgd waar wij haar heel dankbaar voor zijn.

Demi en Megan

In de moeilijkste periode van ons leven waarin je beslissingen moet nemen die je maar 1 keer kan doen. En niet meer over kan doen. Daar was Joan die alles uit handen nam en ons mee nam op een reis die achteraf heel mooi en liefdevol was. We hebben op een mooie manier afscheid genomen van mijn vader. En ze heeft ons van het begin tot eind meegenomen en niks was haar teveel. De twijfels nam ze weg door alles goed uit te leggen. . En haar eigen inbreng door haar mooie gedicht die ze sprak tijdens de uitvaart. Heeft ons allemaal geraakt en zo treffend of Joan hem speciaal voor ons gemaakt heeft. Joan heeft de verschrikkelijke periode tot iets moois gemaakt waar ik met trots op terug kijk. Joan is een top uitvaartleidster.

Linda

Joan heeft de uitvaart van mijn vader zeer persoonlijk en liefdevol verzorgd. Mijn vader was enkele dagen voor zijn euthanasie ook onder de indruk van de warmte die Joan uitstraalde. Hij vond het zelfs fijn om de regie van zijn eigen uitvaart met haar samen te bespreken. Dank hiervoor.

Alain, Esther en Trudy

Goede adviezen en voorstellen over de uitvaartplek etc. Met zorg en warmte is de uitvaart van mijn echtgenote uitgevoerd. Een uitvaart conform de vaste(!) offerte prijs. Alles tot mijn volle tevredenheid. – Van harte aanbevolen!

R.L. Mertens

Lieve Joan,
Als ik het afscheid van Ab moet omschrijven in een paar woorden: zeer respectvol en liefdevol.

Wat ik groots vond was hoe je alles had georganiseerd. We hadden inmiddels veel uitvaarten meegemaakt van bewoners. Heel vaak was er geen familie bij betrokken en waren wij ‘ de familie’. Bij de uitvaart van Ab voelde ik grote verbondenheid met jou en de familie…ik was daar zo dankbaar voor. En voor Ab vond ik het zo’n repectvol afscheid. Afscheid van een goeie vent. Op Noorderburgh hebben we hem erg gewaardeerd, zowel personeel als bewoners. En de uitvaart was mooi, respectvol en het laatste wat we voor hem konden doen. Dank je wel nogmaals Joan voor alles wat je zo goed had verzorgd! Fijn om je te mogen leren kennen!!

Gerie Vreeman – Leger des Heils