Joan Belmer Multi Uitvaartverzorging

Multi Uitvaartverzorging

Na jaren met veel plezier gewerkt te hebben bij een grotere uitvaartonderneming, heb ik de stap genomen om mijn passie voor het vak en ruime ervaring in de uitvaartverzorging om te zetten in een zelfstandige onderneming.

Door mijn jarenlange ervaring in de uitvaartverzorging heb ik geleerd dat nabestaanden behoefte hebben aan een rustige, warme en persoonlijke benadering in deze hectische periode. Met liefde sta ik u bij in het vormgeven van een passend afscheid. We maken samen het draaiboek voor de plechtigheid met de muziek die u ten gehore wilt brengen en plannen de tijd in voor liefdevolle woorden.

Multi Uitvaartverzorging heeft samenwerking met deskundige collega’s. Wij bieden u de professionele ondersteuning vanaf het moment van overlijden, tot en met de dag van de uitvaart. Onze collega’s zijn liefdevol en betrokken. De mensen die uw dierbare verzorgen en kleden, de chauffeur van de rouwauto, de gastvrouw bij het rouwbezoek, de bode in de aula, de dragers van de kist en de koffiedame in de koffiekamer, zorgen er samen met ons voor dat de uitvaart perfect verloopt.

Moeilijk is een afscheid voorgoed …. Mooi is een warm en liefdevol afscheid …. Onuitwisbaar is de herinnering aan het afscheid …. Bijzonder is deze herinnering te kunnen koesteren.

Multi Uitvaartverzorging

Hulp nodig?

Ook in deze zorgelijke tijd kom ik gewoon bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of advies en bewaar daarbij 1 ½ meter afstand.

Neem contact op
Multi Uitvaartverzorging

Vrijblijvend kopje koffie

Onder het genot van een kopje koffie beantwoord ik al uw vragen voor nu of later.

Neem contact op