Persoonlijke zorg voor de uitvaart

 

Een definitief vaarwel is moeilijk , een warm en liefdevol afscheid mooi ….
Herinneringen aan een uitvaart zijn onuitwisbaar ….
Het afscheid koesteren we als een bijzonder moment.

Multi Uitvaartverzorging

Na jaren werkervaring bij een grotere uitvaartonderneming, heb ik de stap genomen om mijn passie en ruime ervaring in de uitvaartverzorging te bundelen in een zelfstandige onderneming. Uit die ervaring heb ik geleerd dat nabestaanden behoefte hebben aan een rustige, warme en persoonlijke benadering in deze hectische periode. Met liefde sta ik u bij in het vormgeven van een passend afscheid. We bespreken wat nodig is en kan, maken samen het draaiboek voor de plechtigheid met daarin alle zaken die belangrijk zijn voor een warm en liefdevol vaarwel.

Deskundige collega`s

Multi Uitvaartverzorging werkt samen met deskundige partners. Wij bieden daarmee complete, professionele ondersteuning vanaf het moment van overlijden, tot en met de dag van de uitvaart. Onze collega’s zijn liefdevol en betrokken; van de verzorger van de overledene, de chauffeur van de rouwauto, de gastvrouw bij het rouwbezoek, de bode in de aula, de dragers van de kist, de fotograaf, stylist en de koffiedame in de koffiekamer.

Samen zorgen we ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u het wilt.

Erkenning van uitvaartondernemers

Naast de meningen van klanten is erkenning in de uitvaartbranche belangrijk voor ons. Multi Uitvaartverzorging is recent genomineerd voor de Dutch Funeral Awards van landelijk uitvaartplatform Rememberme, waar ruim 230 Nederlandse uitvaart-gerelateerde ondernemers zich verenigen. De DFA is een twee-jaarlijkse vakprijs voor uitvaartprofessionals met het beste, meest innovatieve product of dienst binnen de branche. De erkenning van dit selecte gezelschap geeft aan dat we ons op positieve manier onderscheiden in de Nederlandse uitvaartzorg.

Uitvaartwensen op papier

 

Mensen praten niet graag over de dood. Maar toch is de dood onlosmakelijk verbonden met het leven. Iedereen gaat vroeg of laat dood. Waarom is het dan zo lastig om het erover te hebben? De dood is definitief en het afscheid dat daarbij komt dus ook.

Afscheid nemen is moeilijk en is vaak verdrietig en doet zeer, helemaal als dit voor altijd is. Mensen willen er daarom niet graag over nadenken. Toch is het fijn voor uzelf en uw dierbaren om het bespreekbaar te maken. Samen vooral!