Offerte aanvraag

 

Menselijk, Uniek, Liefdevol, Transparant en Integer 

 

Uitvaart offerte aanvragen

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor een begrafenis of crematie.

Multi Uitvaartverzorging is geboren uit een overtuiging dat het contact met de nabestaanden in de eerste plaats Menselijk, Uniek, Liefdevol, Transparant en Integer behoort te zijn.

In periode van verlies en verdriet komt er veel op u af en moet er in korte tijd veel geregeld worden. Het is belangrijk dat u op een deskundige wijze bijgestaan wordt.

U krijgt de aandacht die u nodig heeft, wanneer u dat nodig heeft. Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart ben ik er voor u.

Multi Uitvaartverzorging staat u op deskundige wijze bij met het organiseren van een begrafenis, crematie of multiculturele uitvaart. Ik verzorg uitvaarten voor elk budget in heel Noord-Holland, van Amsterdam tot Alkmaar en Haarlem tot Heerhugowaard en West-Friesland.

Uitvaartwensen op papier

 

Mensen praten niet graag over de dood. Maar toch is de dood onlosmakelijk verbonden met het leven. Iedereen gaat vroeg of laat dood. Waarom is het dan zo lastig om het erover te hebben? De dood is definitief en het afscheid dat daarbij komt dus ook.

Afscheid nemen is moeilijk en is vaak verdrietig en doet zeer, helemaal als dit voor altijd is. Mensen willen er daarom niet graag over nadenken. Toch is het fijn voor uzelf en uw dierbaren om het bespreekbaar te maken. Samen vooral!