Een uitvaart zonder zorgen

Bij een overlijden is er veel te regelen. We helpen u met alle keuzes en nemen zorgen uit handen.
Geen zorgen, wij regelen alles voor u.

 

Een uitvaart zonder zorgen

 

Bij een overlijden is er veel te regelen. We helpen u met alle keuzes en nemen zorgen uit handen.
Geen zorgen, wij regelen alles voor u.

 

Laat ons u helpen

De keuzes voor een begrafenis of crematie zijn lastig, maar we zijn er voor u. Een naaste is overleden en u zoekt direct antwoorden voor het regelen van de uitvaart. Hieronder vindt u de eerste stappen die u moet nemen wanneer er iemand is overleden.

Nu een uitvaart regelen

1. A en B verklaring bij natuurlijk overlijden.
Bij overlijden thuis; bel de dienstdoende huisarts voor een dokters verklaring. Bij een overlijden in een verzorgingshuis, hospice of ziekenhuis wordt de schouwarts door het verplegend personeel ingelicht.

2. De afspraak voor het bespreken van de uitvaart.
Zodra de arts is geweest, kunt u gerust direct bellen wij zijn ook s`nachts en in het weekend bereikbaar. De uitvaartverzorger komt bij u thuis om de uitvaart samen te regelen, en dit kan natuurlijk ook in het ziekenhuis, verzorgingshuis, of andere plaats waar de familie bij elkaar is. De afspraak maken we op het tijdstip dat het best uitkomt. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

3. Verzorgen en kleden van uw dierbare.
Ons zorgteam zal uw dierbare verzorgen en kleden. Vindt u het fijn om te helpen? Het zorgteam zal u ondersteunen bij het verzorgen en kleden van uw dierbare. Het wordt door nabestaanden als fijn en intiem ervaren om samen de laatste zorg te verlenen.

4. Overbrengen naar het uitvaartcentrum.
Standaard wordt dit door de uitvaarverzorger gereld, echter een opbaring thuis kan ook, zodat u dichtbij uw dierbare overledene kunt blijven tot de dag van de uitvaart. De rouwgoederen en de aankleding regelen wij voor u.

5. Heeft u een uitvaartverzekering?
U bent altijd vrij om uw eigen uitvaartbegeleider te kiezen, ongeacht waar u verzekerd bent.  Wij zullen voor de financiële afhandeling zorgen met de verzekeraar. 

Crematie

Begrafenis