De uitvaart samen regelen

Multi Uitvaartverzorging is geboren uit een overtuiging dat het contact met de nabestaanden in de eerste plaats Menselijk, Uniek, Liefdevol, Transparant en Integer behoort te zijn. In periode van verlies en verdriet komt er veel op u af en moet er in korte tijd veel geregeld worden. Het is belangrijk dat u op een deskundige wijze bijgestaan wordt. U krijgt de aandacht die u nodig heeft, wanneer u dat nodig heeft. Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart ben ik er voor u. 

Wat is uw wens als u komt te overlijden?

Multi Uitvaartverzorging 

Na jaren met veel plezier gewerkt te hebben bij een grotere uitvaartonderneming, heb ik de stap genomen om mijn passie voor het vak en ruime ervaring in de uitvaartverzorging om te zetten in een zelfstandige onderneming.

Door mijn jarenlange ervaring in de uitvaartverzorging heb ik geleerd dat nabestaanden behoefte hebben aan een rustige, warme en persoonlijke benadering in deze hectische periode. Met liefde sta ik u bij in het vormgeven van een passend afscheid. We maken samen het draaiboek voor de plechtigheid met de muziek die u ten gehore wilt brengen en plannen de tijd in voor liefdevolle woorden.

U kunt nu ook al uw wensen vastleggen voor later. Maak het bespreekbaar. Dat geeft rust. Multi Uitvaartverzorging staat u op deskundige wijze bij met het organiseren van een liefdevol afscheid van uw dierbare. Ik verzorg uitvaarten voor elk budget in heel Noord-Holland, van Amsterdam tot Alkmaar en Haarlem tot Heerhugowaard en West-Friesland.

Funeral Styling is een specialisatie van Multi Uitvaartverzorging. Speciaal voor mensen die het leven willen vieren en dat niet in de aula willen doen. Het styling team zorgt voor de aankleding van het afscheid op elke locatie: Het park, in de tuin, op het strand, helemaal in de stijl die bij uw dierbare past.

Ook in deze zorgelijke tijd kom ik bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of advies. 

24 uur per dag telefonisch bereikbaar op (06) 4324-2777

Verschenen in Alkmaar Bruist 1-9-2020 Link