De cirkel rond; terugkeer naar een feestlocatie

Een corona zieke of zelfs een corona overledene kennen is voor veel Nederlanders niet ondenkbaar. Bijzonder is het dan als een afscheid na een corona ziekbed door RTLNieuws.nl op 9 januari online wordt belicht. Speciaal aan de uitvaart van Sjef van de Keer: de locatie, styling en sfeer in muziektempel Thuishaven in Amsterdam West.

“Een uitvaart als terugkeer naar de feestjes uit het leven” vertelt zijn weduwe Karin aan RTLNieuws.nl. “ Er was een prachtig decor, passend mooie muziek, er waren drankjes, het was een feestje. Het cirkeltje was daarmee rond. Want Sjef heeft me naar de feestjes gebracht, en ik bracht hem daar nu weer naar terug.” Kan de plek het verschil maken? Voor families die afscheid moeten nemen van een dierbare biedt het afscheid op een bijzondere plek troost. Multi Uitvaarverzorging wil altijd zorgen voor gedenkwaardige uitvaarten. Dit maakte een uniek afscheid met veel genodigden bij Thuishaven mogelijk. Uitvaarondernemer Joan Belmer creëerde daarmee een ‘full circle’ afscheid op een plek met echte betekenis.

Ook nu wil je een uitvaart die recht doet aan het leven van de dierbare overledene. Een stijlvolle uitvaart regelen we samen.

Verschenen in Alkmaar Bruist 1-2-2021 Link