Professionele partners

 

 

Professionale partners in de uitvaartbranche

Multi Uitvaartverzorging heeft gekozen voor professionele partners bij het uitvoeren van de uitvaarten. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in de branche, hebben een jarenlange ervaring en leveren gegarandeerd goede kwaliteit in hun dienstverlening, die wij ieder jaar met hen evalueren. Wij werken daarom samen met:

Voor het rouwvervoer en het verzorgen en kleden van de overledenen, werken wij naar volle tevredenheid samen met:  Dekker rouwvervoer de medewerkers zijn stuk voor stuk deskundig, professioneel en empathisch. De auto’s van Dekker zijn werkelijk prachtig!

Funeral Styling verzorgt voor ons de prachtige persoonlijke aankleding en styling van een bijzondere uitvaartlocatie.

Een van onze bijzondere uitvaartlocaties is Thuishaven, de culturele vrijhaven van de stad. Als Amsterdamse feestlocatie heeft Thuishaven het nodige te bieden; veel ruimte in de tent of loods, een unieke sfeer, professionele muziek/DJ installatie, catering en een goede bereikbaarheid vanaf de A10 plus parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Bij een afscheid horen bloemen. Hiervoor hebben wij een samenwerking met een aantal bloemisten:

Bloemen bloem 

Bloembinderij de Mare

De bloemen flow

Soms is er behoefte aan blijvende herinneringen van een afscheid. Hiervoor werken wij samen met een aantal fotografen en filmers. Prachtige foto’s worden voor ons gemaakt door journalist van de liefde. en de films (met drone bijvoorbeeld) door TS Productions.

Voor de aanschaf van een uitvaartkist wilt u graag een betrouwbare partij die kwaliteit levert. Wij werken samen met BograAkidia en Luxe uitvaartkisten.

Wanneer een familie graag een rieten mand of een takken baar van wilgentenen wil, een ecologisch verantwoord product, dan werken wij graag samen met Mandenmakerij de Mythe.en Green Coffins prachtige lijkwades en doeken worden voor ons gemaakt door Rouwdoeken.

Voor het uitzoeken van een grafsteen na een begrafenis verwijzen wij u graag door naar Natuursteen Gooiland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OfferteContact