Crematorium en uitvaartcentrum Haagse Duinen

Afbeelding Crematorium en uitvaartcentrum Haagse Duinen - Multi Uitvaartverzorging

Crematorium en uitvaartcentrum Haagse Duinen is mooi gelegen aan de Wijndaelersingel 1 in Den Haag. In de wijk Loosduinen, midden tussen het groen, dichtbij zee en duinen en direct naast begraafplaats Westduin. 

Zeven dagen in de week geopend. Ook in de avond.

Gastvrijheid staat centraal bij Haagse Duinen, daarom is het crematorium alle dagen in de week beschikbaar. Dus ook op zaterdag en zondag is het mogelijk om een afscheidsdienst te houden. U kunt naar wens terecht van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Ook de tijdsduur van de dienst stemmen wij af op uw behoeften. Heeft u speciale wensen met betrekking tot de catering? Wij geven daar graag invulling aan. 

Het uitvaartcentrum en het crematorium zijn direct met elkaar verbonden. Zo hoeven familie, vrienden en bezoekers tijdens een afscheid niet te verplaatsen. Ook een rouwauto is niet nodig. Zowel opbaren, afscheid nemen als cremeren of begraven kan op dezelfde locatie.

Het afscheid kan geheel naar wens worden ingericht. Het is mogelijk om de uitvaart via een livestream te volgen, speciaal voor mensen in het buitenland of die door een andere reden niet fysiek aanwezig kunnen zijn tijdens de afscheidsdienst. Speciale wensen kunnen op maat worden ingevuld. Zoals bijvoorbeeld live muziek, Hindoestaanse vuurdiensten of indien gewenst het begeleiden van de overledene naar de invoerruimte en het door de nabestaanden zelf starten van het crematieproces.

De lichte aula, met een volledig glazen wand die uitzicht biedt op de bosrijke omgeving en het vele hout, is aangenaam. Ongeacht de grootte van de groep kan hier afscheid genomen worden. Wil de familie de overledene begeleiden naar de oven, dan is dat mogelijk. Is de groep te groot, dan kunnen de mensen in de aula blijven en het wegbrengen van de overledene via het scherm volgen.

De Prelude aula is geschikt voor een afscheid in beperkte kring. Ongeveer 25 personen kunnen hier in een gemoedelijke omgeving afscheid nemen. Alle technische mogelijkheden voor geluid en beeld zijn ook aanwezig in de Prelude-aula. De ruimte is licht en warm ingericht.

Napraten en ontmoeten in een comfortabele omgeving

Na het afscheid en het verlaten van de aula betreedt u direct de mooie koffiekamer. Ook in deze ruimte zijn veel natuurlijke materialen te vinden. Het vele glas maakt de ruimte licht, de combinatie met hout geeft warmte.

Uitvaartcentrum Haagse Duinen biedt de mogelijkheid om op gepaste wijze afscheid te nemen van de overledene. Er zijn zeven mooi ingerichte rouwkamers beschikbaar en alle voorzieningen zijn erop gericht om de nabestaanden in alle rust en geheel naar eigen wens afscheid te laten nemen. 

Omdat het crematorium en de begraafplaats zich op dezelfde locatie bevinden, kan het afscheid nemen en de begrafenis of crematie op één locatie plaatsvinden. Nabestaanden en belangstellenden hoeven tussendoor niet te verplaatsen.

Gegevens Crematorium en uitvaartcentrum Haagse Duinen

Wijndaelersingel 1, 2553AC Den Haag

Website crematoriumhaagseduinen.nl
Grote aula: 250 personen
Kleine aula: 25 personen
:
scherm aanwezig
Livestream
Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Andere uitvaartlocaties

Locatietypes
Regio
Type uitvaart

Algemene Begraafplaats Broek op Langedijk 

Dorpsstraat 72, 1721 BM Broek op Langedijk

Begraafplaats Almere Haven

Oosterdreef 1 1357 DK Almere-Haven

Aula: 80 zitplaatsen en 80 staanplaatsen
Rouwkamer:

Begraafplaats Buitenveldert

Fred. Roeskestraat 103 1076 EE Amsterdam

Kapel: 150

Begraafplaats De Rijp

Grote Dam 6 1483BK De Rijp

Begraafplaats en crematorium De Nieuwe Noorder

Buikslotermeerdijk 83, 1025 WH Amsterdam

Aula : 120 met 100 staplaatsen

Begraafplaats Kovelswade

Koningsweg, 3582 GC Utrecht

Aula : 50 zitplaatsen 40 staplaatsen

Begraafplaats Rustoord Diemen

Weesperstraat 84, 1112 AP Diemen

kleine aula: 30-40 personen

Begraafplaats St. Barbara

Spaarndammerdijk 312, 1014 AA Amsterdam

Kapel: 140 zitplaatsen

Begraafplaats Tolsteeg

Maansteenweg 1, 3523 SR Utrecht

Aula : 80

Begraafplaats Vredenhof

Haarlemmerweg 367 1051 LH Amsterdam

Westervilla : 50 zitplaatsen en 20 staanplaatsen