MULTI
Uitvaartverzorging
(06) 4420 6020
24/7 bereikbaar
Overlijden melden
MULTI Uitvaartverzorging

Een unieke locatie

Een uitvaart is een moment van afscheid nemen en herinneren. Het is een bijzonder moment dat niet alleen verdrietig, maar ook heel waardevol kan zijn. Bij het regelen van een uitvaart komt er veel op u af. Het is belangrijk dat u de ruimte krijgt om uw gevoelens te uiten en te verwerken. Daarom is het goed om te weten dat er veel mogelijkheden zijn, waaronder een uitvaart op een unieke en bijzondere locatie.

Bij ons staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid voorop. Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart precies wordt geregeld zoals de overledene was, of in het leven stond. Wij zetten ons in om samen met u een passend afscheid te creëren dat past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Een uitvaart op een unieke locatie kan hierbij een bijzondere en waardevolle toevoeging zijn. Er zijn tal van mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een strand, bos of museum. Wij hebben ervaring in het regelen van uitvaarten op verschillende locaties en denken graag met u mee om een passende plek te vinden.

Alles is bespreekbaar en wij zetten ons in om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en stellen we een persoonlijk afscheid samen. Wij staan voor u klaar in deze moeilijke periode en zorgen ervoor dat het afscheid een mooie herinnering wordt. Ook zijn wij er van overtuigd dat het voor veel families een belangrijke rol kan spelen in het rouwproces van de nabestaanden om afscheid te kunnen nemen op een manier die echt past bij hun dierbare, niet in binnen de standaard binnen een aula. We zien het gelukkig steeds vaker, een uitvaart op een prachtige zelfgekozen locatie met goede catering en muziek echt zoals hij/zij in het leven stond. 

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.