Een unieke locatie

Een uitvaart is een moment van afscheid nemen en herinneren. Het is een bijzonder moment dat niet alleen verdrietig, maar ook heel waardevol kan zijn. Bij het regelen van een uitvaart komt er veel op je af. Het is belangrijk dat je de ruimte krijgt om jouw gevoelens te uiten en te verwerken. Daarom is het goed om te weten dat er veel mogelijkheden zijn, waaronder een uitvaart op een unieke en bijzondere locatie.

Bij ons staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid voorop. Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart precies wordt geregeld zoals de overledene was, of in het leven stond. Wij zetten ons in om samen met jou een passend afscheid te creëren dat past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Een uitvaart op een unieke locatie kan hierbij een bijzondere en waardevolle toevoeging zijn. Er zijn tal van mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een strand, bos of museum. Wij hebben ervaring in het regelen van uitvaarten op verschillende locaties en denken graag met je mee om een passende plek te vinden.

Alles is bespreekbaar en wij zetten ons in om de wensen zo goed mogelijk te vervullen. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en stellen we een persoonlijk afscheid samen. Wij staan voor je klaar in deze moeilijke periode en zorgen ervoor dat het afscheid een mooie herinnering wordt. Ook zijn wij er van overtuigd dat het voor veel families een belangrijke rol kan spelen in het rouwproces om afscheid te kunnen nemen op een manier die echt past bij hun dierbare, niet standaard in een aula. We zien het gelukkig steeds vaker, een uitvaart op een prachtige zelfgekozen locatie met goede catering en muziek, geuren en kleuren, echt zoals hij/zij in het leven stond. 

Kennismakingsgesprek aanvragen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.