Een persoonlijke plek om het leven te vieren

Deze plek betekende veel voor ons, vertelt Angela. Ze waren er getrouwd en brachten er samen met de kinderen vele mooie zomerdagen en -avonden door. Hún plek. Op geen andere plek wilde ze afscheid nemen van haar man, de vader van hun twee kinderen, op een manier die recht deed aan hun leven samen. 

Deze uitvaart had behoefte aan ruimte voor de ruim 250 vrienden en familieleden die Steef de laatste eer wilden bewijzen. Dit had niet gekund in een standaard aula met maximaal 30 mensen en met nog geen uur voor de verhalen, beelden en emoties die erbij horen. Het werd zoals ze het wilde, op de glooiende grasvelden van ‘Het Twiske’ met 250 zitplaatsen rondom een stijlvol prieeltje waar hij door familie en vrienden werd neergelegd. Speciaal voor de kinderen waren er mooie, grote kussens op het gras, een levensgrote foto van Steef en alles op het terrein was stijlvol wit gestyled. In alle rust konden vrienden en familie er hun verhalen en herinneringen delen. Met tot slot een indrukwekkend, stil saluut door een erehaag met rode fakkels, dat de afsluiting vormde van het bijzondere afscheid van Steef.

Juist in een periode van ultiem verlies en verdriet wil je dat iemand jou op persoonlijke en deskundige manier helpt een uitvaart te organiseren die recht doet aan het leven van je dierbare.

Bij Multiuitvaartverzorging regelen we samen met u een stijlvolle, persoonlijke uitvaart.

Verschenen in Alkmaar Bruist 1-11-2020 Link