Een uitvaart die bij u past.

Regelmatig krijgen wij de vraag “Wat kost een uitvaart?” De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de wensen en de vorm van de plechtigheid.

De totale kosten van een uitvaart bestaan uit:

– De kosten van een begrafenis of crematie.

– De kosten voor bloemen, condoleance, vervoer, verzorging, opbaring, uitvaartkist en drukwerk.

– De vaste kosten van de uitvaartverzorger.

Wij hanteren transparante prijzen en zijn geheel onafhankelijk. Een uitvaart is in de meeste gevallen maatwerk; zoveel mensen, zoveel wensen. Het is daarom ook lastig om vooraf te zeggen: “ dit kost een uitvaart “ als we niet alle wensen weten. Om u een indruk te geven met welke kosten u te maken krijgt bij een uitvaart, hebben wij twee verschillende pakketten samengesteld. het pakket ‘Basis’ en het pakket ‘Eenvoud’.

Wilt u een Uitvaart op maat?

Of het nu een kleinschalige uitvaart betreft of een uitvaart met meer luxe is?

Wij brengen graag uw wensen in kaart en met uw wensen gaan we de mogelijkheden bekijken en bespreken. Vaak is er meer mogelijk dan mensen denken. Na ons eerste gesprek hebben wij een goed beeld van de wensen en zullen wij op basis een kostenbegroting op maat maken.

Uitvaartverzekering

Heeft u een uitvaartverzekering? U bent dan niet verplicht om gebruik te maken van de verzekeringsmaatschappij die op de polis vermeld staat. Zij zijn slechts de verzekeraar en niet de uitvaartverzorger. Het is belangrijk dat niet alleen het financiële plaatje klopt, maar ook dat de uitvaartverzorger bij u past. Graag zoek ik voor u uit wat de eventuele financiële consequenties en mogelijkheden zijn.

In de meeste gevallen is gebleken dat wij voordeliger zijn, dan de grotere organisaties en wij zorgen ook voor de afhandeling van de verzekering. U heeft dus geen extra werk of rompslomp in deze moeilijke tijd. Wij willen u namelijk ontzorgen een luisterend oor bieden.

Wat mag u van ons verwachten

Wij zullen alles in werking zetten om de uitvaart te verzorgen die u voor ogen heeft. Uiteraard wordt er ook gezorgd dat alles binnen het budget blijft. Bij ons ontvangt u een eerlijke en transparante offerte. De offerte die wij afgeven, ligt vaak een stuk lager dan bij de grote organisaties. U betaald bij ons enkel voor de diensten die u afgenomen heeft en u ontvangt na de uitvaart een overzichtelijke factuur waar alle diensten helder worden uitgelegd.

Crematie: Basis € 1950,00


Crematie in stilte (technische crematie)

Meer informatie

Crematie: Eenvoud € 4150,00


Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid.

Meer informatie

Een uitvaart naar wens


Een uitvaart naar wens van eenvoudig tot exclusief.

Meer informatie

Funeral Styling


Een uitvaart buiten de standaard kaders. Wij laten u graag bijzondere locaties zien.

Meer informatie