Blog

Ennio Morricone overleden

6 juli 2020|

Ennio Morricone is overleden op 91-jarige leeftijd

De wereldberoemde componist en Oscarwinnaar is vandaag in een ziekenhuis in Rome overleden aan de gevolgen van een val. Hij wordt in besloten kring begraven (Italiaans persbureau Ansa).

Bij een uitvaart hoort muziek die de herinnering aan de overledene op een mooie manier ‘omlijst’. Bij ….

Lees meer

Sterven in een land waar je niet bent geboren.

28 mei 2020|

Multi Uitvaartverzorging houdt rekening met uw uitvaartwensen, tradities, geloofsovertuiging en budget.

Nederland is een multicultureel land: er leven veel verschillende mensen met verschillende culturen bijeen. Toch zijn de meeste mensen niet echt op de hoogte van de verschillende tradities, gewoontes en rituelen van de verschillende culturen.

Het rouwproces na een overlijden, is ….

Lees meer

Hoe moet dat nou?

9 april 2020|

Covid-19

We praten met elkaar over afscheid nemen tijdens Corona. Families zijn verdrietig omdat zij in een zeer korte verdrietige en emotionele tijd hun oorspronkelijke wensen moeten aanpassen. Wensen die misschien vooraf al bij leven door hun dierbare waren vastgelegd. Waar iemand misschien een groots afscheid wilde met alle familie en ….

Lees meer

Een uitvaart met een Zilveren Ster

9 april 2020|

Multi Uitvaartverzorging

Een aantal weken geleden ben ik gestart met Multi Uitvaartverzorging. Een eigen begrafenisonderneming waarmee ik hoop de nabestaanden bij te staan met alle liefde die ik in me heb. De warmte, rust, creativiteit en persoonlijke steun te bieden die ik zo belangrijk vind om een afscheid te organiseren. ….

Lees meer

Go to Top